Satisfactie 100%

Garantam ca produsele comercializate de Belatriz.ro va vor satisface pe deplin. Dovada acestui lucru este faptul ca puteti returna produsele cumparate oricand in maxim 10 zile lucratoare de la primirea lor.

Clientul este singurul care decide daca este pe deplin satisfacut de produsele achizitionate.

In caz ca satisfactia nu este deplina, va vom inlocui/schimba produsele cumparate sau va vom inapoia costul acestora. Simplu.

In cazul in care service-ul primit pe toata durata colaborarii cu magazinul online Belatriz.ro , operat de S.C. Invicta S.R.L. nu a fost pe deplin satisfacator va stam la dispozitie la urmatoarea adresa de e-mail pe care o puteti folosi pentru orice sugestie sau reclamatie : vlad@invicta.ro

Foarte importanta este precizarea ca aceasta adresa de e-mail este urmarita in exclusivitate de proprietarii magaziului online Belatriz.ro , operat de S.C. Invicta S.R.L. , Willkovits Vlad si Willkovits Peter care va promit ca vor rezolva orice problema de orice natura , in cel mai scurt timp si , desigur , in asa fel incat sa ramaneti clientii nostrii multumiti si fideli .

Ne puteti contacta si la numarul de telefon 0755.888.890 , de luni pana vineri, intre orele 8 si 17 . Daca nu putem raspunde cand ne sunati , va rugam sa ne lasati un mesaj cu numele dv si numarul de telefon la care puteti fi gasiti si va vom suna noi in cel mai scurt timp .

Aboneaza-te la newsletterul nostru si beneficiezi
imediat de cuponul de 5% reducere.
Aboneaza-ma
Cumpara bijuterii din argint impreuna cu prietenii si familia Bijuterii ieftine din argint si placate cu aur de la Belatriz.ro.

Magazinul de bijuterii din argint si bijuterii ieftine placate cu aur Belatriz.ro este inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 22775. ANPC

Activitatea acestui magazin online de bijuterii ieftine din argint si placate cu aur se desfasoara conform urmatorului Regulament
Copyright © 2012-2019 Belatriz.ro - Magazin online de bijuterii ieftine din argint si placate cu aur

Creat de CARTENTO