Reduceri

Magazinul Belatriz.ro are o gramada de reduceri , unele permanente , altele temporare .

Reducerile active acum sunt urmatoarele :

1 - Te abonezi la Newsletterul nostru si primesti un cupon de reducere de 5% din valoarea primei comenzi pe care o faci . Cuponul este valabil 7 zile din data in care l-ai primit .
2 - Avem reduceri in functie de valoarea comenzii pe care o faci . Nu uita ca poti face comenzi impreuna cu Prietenii si Familia ta pentru a beneficia de o reducere cat mai mare . Reducerile sunt urmatoarele :
Comenzi intre 150 si 300 lei - 5 %
Comenzi intre 300 si 400 lei - 7 %
Comenzi intre 400 si 600 lei - 10 %
Comenzi de peste 600 lei - 12 %
Vrei sa faci comenzi mai mari de 1000 de lei ? Contacteaza-ne si vei primi cea mai buna oferta .
3 - Reducere de 5 % pentru produsele cumparate la oferta noastra " Cumpara impreuna la un pret mai mic " pe care o gasiti la majoritatea bijuteriilor chiar sub poza produsului .
4 - Primesti o cutiuta de bijuterii cadou din partea noastra pentru fiecare bijuterie cumparata .
5 - Daca comanda are o valoare mai mare de 190 lei ai o reducere de 100 % la taxa de livrare , adica iti livram comanda cu taxa de transport 0 ( zero )
6 - Puncte cadou : vei primi cate un punct cadou pentru fiecare 10 lei ( fara TVA si fara taxa de livrare) pe care ii cheltui in magazinul nostru . Punctele le vei putea folosi pentru a plati comenzile viitoare . Punctele raman ale tale pentru totdeauna pentru ca nu expira niciodata .

Toate reducerile enumerate mai sus sunt completate periodic cu promotii temporare pe care le facem in anumite sezoane sau in preajma unor sarbatori . Aceste promotii vor fi pentru toate produsele din magazin sau pentru anumite categorii . Aboneaza-te la newsletterul nostru si te vom anunta din timp despre toate reducerile si promotiile pe care le vom avea .

Inca o veste buna : reducerile din magazinul Belatriz.ro SE CUMULEAZA . De exemplu daca faci o comanda de 700 lei , vei primi automat o reducere de 12 % ( pentru ca ai o comanda mai mare de 600 lei ) , vei putea folosi cuponul de 5 % pe care l-ai primit la abonarea la newsletter , vei avea reducerea de 5 % in cazul in care ai cumparat produse din oferta " Cumpara impreuna la un pret mai mic " , primesti cutiute de bijuterii pentru toate bijuteriilor comandate ( daca ai 10 produse in comanda inseamna ca primesti gratuit 10 cutii de bijuterii in valoare de cel putin 30 lei ) , livrare este gratuita si primesti 56 puncte cadou care au o valoare de 11,2 lei cu care vei putea plati o parte din urmatoarea ta comanda .
Daca adunam reducerile din exemplul de mai sus, observam ca ai cumparat produse in valoare de 700 de lei ( 564 lei valoarea fara TVA ) si ai beneficiat de o reducere totala de 29,6 % .
La bijuteriile care au pretul redus cu cel putin 40%, nu se mai aplica alte reduceri .
Toate reducerile din magazinul de bijuterii Belatriz.ro se aplica la valoarea comenzii fara TVA .
Aboneaza-te la newsletterul nostru si beneficiezi
imediat de cuponul de 5% reducere.
Aboneaza-ma
Cumpara bijuterii din argint impreuna cu prietenii si familia Bijuterii ieftine din argint si placate cu aur de la Belatriz.ro.

Magazinul de bijuterii din argint si bijuterii ieftine placate cu aur Belatriz.ro este inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 22775. ANPC

Activitatea acestui magazin online de bijuterii ieftine din argint si placate cu aur se desfasoara conform urmatorului Regulament
Copyright © 2012-2019 Belatriz.ro - Magazin online de bijuterii ieftine din argint si placate cu aur

Creat de CARTENTO