Te afli aici:

Bijuterii ieftine din argint si placate cu aur de la Belatriz.ro.

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate


Belatriz.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; Belatriz.ro si S.C. INVICTA S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; Belatriz.ro si S.C. INVICTA S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www. Belatriz.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.Belatriz.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

S.C. INVICTA S.R.L. si Belatriz.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private īn sectorul comunicaţiilor electronice Belatriz.ro , operat de S.C. Invicta S.R.L. are obligaţia de a administra īn condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: trimiterea confirmarii comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice .
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru finalizarea comenzilor si notificarile pe care le veti primi despre stadiul lor. O comanda este finalizata dupa ce avem toate datele necesare trimiterii produselor cumparate catre dv . Refuzul dvs. determină imposibilitatea finalizarii unei comenzi .
Informaţiile īnregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator.
Daca doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Belatriz.ro va rugam sa va inscrieti la Newsletter-ul nostru .
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul S.C. Invicta S.R.L.. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cāt mai curānd posibil.
Te afli aici:

Bijuterii ieftine din argint si placate cu aur de la Belatriz.ro.

Politica de confidentialitate

Aboneaza-te la newsletterul nostru si beneficiezi
imediat de cuponul de 5% reducere.
Aboneaza-ma
Cumpara bijuterii din argint impreuna cu prietenii si familia Bijuterii ieftine din argint si placate cu aur de la Belatriz.ro.

Magazinul de bijuterii din argint si bijuterii ieftine placate cu aur Belatriz.ro este inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 22775. ANPC

Activitatea acestui magazin online de bijuterii ieftine din argint si placate cu aur se desfasoara conform urmatorului Regulament
Copyright © 2012-2019 Belatriz.ro - Magazin online de bijuterii ieftine din argint si placate cu aur

Creat de CARTENTO