Livrare

Livrare comenzii se face in maxim 24 ore de la primirea comenzii , dar in 99 % din cazuri comanda dv va fi trimisa in ziua in care am primit comanda .

Livrarile se fac de Luni pana Vineri , intre orele 08 si 16 .

Livrarea produselor cumparate de dv se poate face doar prin curier rapid , in orice oras / comuna / sat din Romania, cu exceptia cazului in care dv doriti sa fie livram coletul prin Posta Romana

1 – Livrare prin Curierat Rapid DPD , sistem “ colet cu ramburs “ . In aceasta varianta , dupa ce verificam ca produsele comandate sunt in stare perfecta va vom trimite coletul printr-o firma de curierat rapid , urmand sa primiti coletul la adresa dorita sau sa fiti sunat in cazul in care nu sunteti gasit la adresa .
Un colet trimis prin Curierat Rapid ajunge la dv in 24h – 48h din momentul in care aveti de la noi un e-mail cu confirmarea procesarii si trimiterii comenzii .

Cost trimitere prin Curierat Rapid , sistem “ colet cu ramburs “

- daca comanda este mai MARE de 190 de lei ( fara taxe livrare ) livrarea este GRATUITA
- daca comanda este MAI mica de 190 Lei ( fara taxe livrare ) costul de livrare este de doar 18 Lei


2 – Livrarea prin Posta Romana , sistem “colet cu ramburs “ . In aceasta varianta , dupa ce verificam ca produsele comandate sunt in stare perfecta va vom trimite coletul prin Posta Romana , urmand sa fiti notificat printr-un aviz la adresa de domiciliu .
Cu avizul primit si buletinul ( numele si adresa din buletin trebuie sa coincida cu adresa de pe avizul primit ) va puteti prezenta la Oficiul Postal de care apartineti pentru a ridica coletul . Coletul il veti primi dupa ce veti achita contravaloarea rambursului .
Un colet trimis cu Posta Romana ajunge la dv in 2-3 zile lucratoare din momentul in care aveti de la noi un e-mail cu confirmarea procesarii si trimiterii comenzii.

Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele doua aspecte :

A – La Oficiul Postal functionarul va verifica daca numele si adresa de pe colet sunt aceleasi cu numele si adresa de pe buletinul pe care-l prezentati .
B – In cazul in care nu primiti avizul de notificare in termen de 3 zile de la confirmarea noastra ca a fost trimis coletul , exista posibilitatea ca AVIZUL sa se fi pierdut . In acest caz , va rugam sa va prezentati la Oficiul Postal de care apartineti pentru a ridica coletul care sigur a ajuns intre timp .

Cost trimitere prin Posta Romana , sistem “ colet cu ramburs “

- daca comanda este mai MARE de 190 de lei ( fara taxe livrare ) livrarea este GRATUITA
- daca comanda este MAI mica de 190 Lei ( fara taxe livrare ) costul de livrare este de doar 15 Lei

Aboneaza-te la newsletterul nostru si beneficiezi
imediat de cuponul de 5% reducere.
Aboneaza-ma
Cumpara bijuterii din argint impreuna cu prietenii si familia Bijuterii ieftine din argint si placate cu aur de la Belatriz.ro.

Magazinul de bijuterii din argint si bijuterii ieftine placate cu aur Belatriz.ro este inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 22775. ANPC

Activitatea acestui magazin online de bijuterii ieftine din argint si placate cu aur se desfasoara conform urmatorului Regulament
Copyright © 2012-2019 Belatriz.ro - Magazin online de bijuterii ieftine din argint si placate cu aur

Creat de CARTENTO