Garantie

DECLARATIE DE CONFORMITATE SI GARANTIE


Belatriz.ro , magazin online operat de S.C. INVICTA S.R.L. cu sediul in Timisoara , Str. Stefan cel Mare , Nr. 4 , et. 1 , ap. 5 , avand CUI RO 13926837 , J35/639/2001 , detinatoare a Autorizatiei eliberata de ANPC , Nr : 0001115 pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase, aliaje ale acestora si pietre pretioase , asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint, bijuteriile placate cu aur si ceasurile importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE. Toate bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC - Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat, sau marca de garantie HD01(Ag).

Bijuteriile placate cu aur , desi aurul folosit pentru placare este aur de 18k , conform legislatiei in vigoare , nu se marcheaza avand in vedere cantitatea mica de material pretios folosit . Pietrele naturale pot prezenta mici diferente si imperfectiuni de culoare sau crapaturi, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand primiti produsele cumparate de la noi. In cazul in care nu sunteti incantat de produsele cumparate , le puteti returna si le vom schimba sau va vom returna contravaloarea produselor .

Orice produs cumparat din magazinul online Belatriz.ro poate fi returnat in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform legislatiei in vigoare ("Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. " Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.)

Garantia se acorda pentru DOI ANI CALENDARISTICI de la data cumpararii produsului.

Clientii Belatriz.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, impreuna cu factura si certificatul de garantie , in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.


Folosirea si ingrijirea bijuteriilor si a ceasurilor

Bijuteriile si ceasurile vor fi ferite de lovituri , se vor da jos inainte culcare, inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergentii, produse cosmetice si chimice, pentru a evita dezlipirea partilor (pietre pretioase si semipretioase, cristalele de zirconiu) , uzura partilor care contin piele naturala sau alte materiale , oxidarea argintului, distrugerea lacului de protectie de pe majoritatea bijuteriilor din argint , distrugerea stratului de aur cu care sunt placate unele bijuterii , distrugerea curelei ceasurilor sau a ecranului acestora .
Fiecare bijuterie sau ceas se va pastra intr-o punga separata pentru a evita deteriorarea lor prin atingere .

Argintul este un metal care se oxideaza, procesul fiind accelerat de contactul cu umezeala . Oxidarea argintului este un proces natural , nu este un defect iremediabil . Curatati bijuteriile din argint simplu cu bicarbonat sau cu solutii speciale pentru curatarea argintului, pentru a le reda stralucirea.

Aceasta garantie va asigura ca bijuteriile sunt din argint ( garantia se refera la faptul ca bijuteria este din argint si este marcata corespunzator ) sau placate cu aur , dupa caz , si ca nu-si vor schimba proprietatile in cazul in care respectati conditiile generale de folosire , descrise mai sus .
Garantia nu acopera uzura stratului de rodiu sau de aur cu care sunt placate bijuteriile din argint sau cele placate cu aur.
In cazul ceasurilor garantia acopera doar mecanismul ceasului , care va fi schimbat in cazul in care se defecteaza din alt motiv decat culpa cumparatorului . Garantia nu acopera bateria ceasului .
In perioada de garantie , in cazul in care aveti o reclamatie si doriti sa trimiteti un produs pentru reparatie , va rugam sa va asigurati ca produsul este trimis impreuna cu factura si certificatul de garantie pe care le-ati primit de la noi .


Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.
Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui produsul , in conditiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a produsului de catre cumparator.
In cazul in care bijuteria nu poate fi reparata , in functie de alegerea dv , va putem inlocui bijuteria defecta cu un model similar , un alt model de aceeasi valoare sau va putem returna contravaloarea ei . Conform O.G. 21/1992, garantia consta in remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garantie si care nu sunt imputabile consumatorului.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr.21/1992 republicata si LEGEA nr. 449/2003, precum si altor modificari ulterioare. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in acest Certificat de Garantie.

Aboneaza-te la newsletterul nostru si beneficiezi
imediat de cuponul de 5% reducere.
Aboneaza-ma
Cumpara bijuterii din argint impreuna cu prietenii si familia Bijuterii ieftine din argint si placate cu aur de la Belatriz.ro.

Magazinul de bijuterii din argint si bijuterii ieftine placate cu aur Belatriz.ro este inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 22775. ANPC

Activitatea acestui magazin online de bijuterii ieftine din argint si placate cu aur se desfasoara conform urmatorului Regulament
Copyright © 2012-2019 Belatriz.ro - Magazin online de bijuterii ieftine din argint si placate cu aur

Creat de CARTENTO