Cum platesc

La Belatriz.ro puteti plati in patru moduri. Alegeti-l pe cel mai convenabil dintre acestea:
- 1. Plata la livrare ( ramburs )
- 2. Plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, Diners Club & JCB , etc)
- 3. Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)
- 4. Plata cu puncte cadou


Plata la livrare
Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Folosind aceasta metoda de plata nu puteti trimite un cadou altei persoane.

Plata cu cardul bancar prin PayU (Visa, Visa Electron, MasterCard, Diners Club & JCB , etc)
Daca ati ales aceasta metoda de plata este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.
Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Avantajele acestei metode de plata:
- siguranta
- comoditate si usurinta in procesul de comanda
- puteti trimite cadouri altei persoane (puteti face cadouri celor dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet)

Transfer bancar
Metoda de plata preferata de clientii cu personalitate juridica.
Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea transferului bancar insotit de stampila bancii pe email, sau dupa ce avem confirmarea platii din partea bancii noastre.
 In cazul in care nu puteti face plata in maxim doua zile lucratoare de la data comenzii va rugam sa ne contactati.

Plata cu puncte cadou
Alegeti aceasta metoda de plata atunci cand doriti sa utilizati punctele cadou acumulate de la comenzile anterioare.
O comanda, se poate plati cu puncte integral sau partial. In cazul achitarii partiale cu puncte va trebui sa alegeti si o alta metoda de plata pentru a plati restul de comanda.
Aboneaza-te la newsletterul nostru si beneficiezi
imediat de cuponul de 5% reducere.
Aboneaza-ma
Cumpara bijuterii din argint impreuna cu prietenii si familia Bijuterii ieftine din argint si placate cu aur de la Belatriz.ro.

Magazinul de bijuterii din argint si bijuterii ieftine placate cu aur Belatriz.ro este inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 22775. ANPC

Activitatea acestui magazin online de bijuterii ieftine din argint si placate cu aur se desfasoara conform urmatorului Regulament
Copyright © 2012-2019 Belatriz.ro - Magazin online de bijuterii ieftine din argint si placate cu aur

Creat de CARTENTO