Conditii de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati bijuterii, ceasuri sau alte accesorii online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Totodata sunt stipulate urmatoarele "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid". Clientii Belatriz.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, . Belatriz.ro va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Inainte de returnarea produselor, va rugam sa ne notificati in scris la adresa de e-mail vanzari@belatriz.ro sau prin posta la adresa Str. Stefan cel Mare Nr.4 , et. 1 , ap. 5 , Timisoara , jud Timis. Coletul va fi trimis la adresa noastra fara ramburs.
Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport sau contravaloarea serviciilor personalizate, cum ar fi impachetarea cadou. In cazul in care ati beneficiat de Livrare Gratuita, taxa de livrare pe care ati primit-o cadou de la noi se va scadea din valoarea sumei pe care o veti primi.

 
"Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Aboneaza-te la newsletterul nostru si beneficiezi
imediat de cuponul de 5% reducere.
Aboneaza-ma
Cumpara bijuterii din argint impreuna cu prietenii si familia Bijuterii ieftine din argint si placate cu aur de la Belatriz.ro.

Magazinul de bijuterii din argint si bijuterii ieftine placate cu aur Belatriz.ro este inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 22775. ANPC

Activitatea acestui magazin online de bijuterii ieftine din argint si placate cu aur se desfasoara conform urmatorului Regulament
Copyright © 2012-2019 Belatriz.ro - Magazin online de bijuterii ieftine din argint si placate cu aur

Creat de CARTENTO